easywrite - en skrivkurs för alla som vill lyckas


Så länge jag kan minnas har jag drömt om att skriva en roman. Jag vet hur stark den där längtan är, men också hur svårt det kan vara att komma igång. Det tog många år innan jag vågade testa att skriva ett manus och det berodde till stor del på att jag inte visste var eller hur jag skulle börja. Sedan min debut har jag därför funderat över hur jag kan dela med mig av mina bästa tips och verktyg till andra med författardrömmar. 

EasyWrite är en skrivportal med verktyg och skrivkursen som grundades av författaren och entreprenören Kristine Storli Henningsen redan 2013. Sedan starten har EasyWrite, eller Författerskolen som den heter i Norge, utexaminerat tusentals nöjda kursdeltagare och hjälpt många att gå från författardröm till att bli utgiven författare.

När EasyWrite frågade om jag ville leda deras första stora digitala romankurs i Sverige tackade jag genast ja. Som utbildad gymnasielärare känns det fantastiskt roligt att få förena mina färdigheter inom pedagogiken med min passion för att skriva och dela med mig av alla mina erfarenheter. EasyWrite har inte bara utvecklat en gedigen romankurs och en metod för att komma igång med sitt skrivande, de har dessutom byggt egna skrivverktyg.

Tycker du det låter intressant är du välkommen in på EasyWrites hemsida för att läsa mer.